Inackordering med valmöjligheter

Hos oss kan du välja vad som passar dig och din häst bäst. Oavsett vilken servicenivå du väljer ingår alltid fri tillgång till ovalbana, paddock och otroliga ridvägar.

5

Varje häst har egen box.

5

Tillgång till hela vår anläggning.

5

Du väljer hur mycket service du vill köpa till.

Inackordering hos oss

På Nannarp erbjuder vi inackordering för islandshästar. Du får tillgång till hela vår anläggning med paddock och ovalbana, din häst har egen box och du väljer vilken service som passar dig.

Vi vill att det ska vara enkelt och trevligt att ha din islandshäst hos oss. Alla hästar har egen box. De har daglig utevistelse i större flockar i den mån det går. Vi gör en enkel visitering av alla hästar varje dag, vid synliga skador/hälta kontaktas du som hästägare.

Du väljer vilken hjälp och service du vill ha bland våra tre alternativ – BAS, PLUS och PREMIUM. Fodring fyra gånger om dagen ingår i alla alternativen, på helgerna har vi rullande schema på alla i stallet.

 

Vi har §16-tillstånd av Länsstyrelsen för 35 hästar och vårt mål är att erbjuda en enkel, trevlig inackordering där både du och din häst ska trivas. Vårt grovfoder är analyserat och av högsta kvalitet.

Observera att kostnad för grov- och kraftfoder tillkommer på priset. Dessa köps in gemensamt och du betalar för din del.

Varmt välkommen att höra av dig för att få veta mer eller komma på besök!

 

BAS

2 700 kr/månad

Egen box, fodring 4 gånger om dagen, påfyllning av vatten i hagen samt utsläpp helgfria dagar.

Kostnad för hö- och kraftfoder tillkommer.

PLUS

3 200 kr/månad

Egen box, fodring 4 gånger om dagen, påfyllning av vatten i hagen samt utsläpp helgfria dagar, samt på/avtagning av täcke.

Kostnad för hö- och kraftfoder tillkommer.

PREMIUM

3 700 kr/månad

Egen box, 4 fodringar/dag, påfyllning av vatten i hage och box, mockning av box, på/avtagning av täcke samt in/utsläpp på helgfria dagar. Är hästägaren borta packas även hö, detta meddelas dagen innan.

Kostnad för hö- och kraftfoder tillkommer.

På Nannarp ska alla trivas – oavsett om du är ung eller gammal, proffs eller novis.